Logga InSkapa kontoKontakta Oss

VAUDE Zerum 58+ Lw Ryggsäckar 60 liter Svart och väskor,vaude softshell gloves,internet

SEK2,118.96  SEK1,059.48Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 006279
  • 6231 antal i lager
  • VAUDE Zerum 58+ Lw Ryggsäckar 60 liter Blå och väskor,vaude parka varberg,köpa billiga på nätet
  • VAUDE Astrum 60+10 Woman Ryggsäckar 60 liter och väskor,vaude sverige,hög popularitet
  • VAUDE Zerum 58+ Lw Ryggsäckar 60 liter Svart och väskor,vaude softshell gloves,internet
VAUDE Zerum 58+ Lw Ryggsäckar 60 liter Svart och väskor,vaude softshell gloves,internet_checkout

Description

vaude bärstol sport Vaude Ryggsäckar och väskor ryggsäckar 60 liter , VAUDE Zerum 58+ Lw Ryggsäckar 60 liter Svart och väskor,vaude softshell gloves,internet vaude Fleecejacka,Göteborg outlet

Carefree resa: extremt lätt vandring ryggsäck för resor där varje gram räknas. Vår lättaste stor volym ryggsäck för vandrare och resor väger mindre än 1400 g. Den är gjord av lätt, rip stop silikoniserad 70D ripstop och en robust 200D materialet vid botten och sidorna. Vikten optimerade Tergolight suspensionssystemet kan justeras individuellt till rygglängd och ger en bra passform och hög komfort. Den höj- och sänkbara locket ger utrymme för saker som behöver snabbt tillgänglig och är helt avtagbar. Nedanför ligger ett lock som kan stänga och komprimera huvudfacket när locket fristående. Locket kan även användas separat som en ländryggen pack. Huvudfacket kan nås från utsidan genom en dragkedja. Sidoremmarna och ett användarvänligt packsäck under locket gör det till stor del komprimer. Det främre facket med ventilerande mesh skär är också särskilt lämplig för våta objekt som regnrock eller rainfly eftersom fukt kan avdunsta. Allt som bör vara lättillgänglig, kan förvaras i sidan, stor volym, stretch nätfickor. Även en drink flaska eller lock kan snabbt nås, utan att ta bort förpackningen. Med en mångsidig, mycket stark funktionell band för att fästa vandringsstavar och ......
Funktioner:
Individuellt justerbara stödjande tillbaka
Lättviktshöftbälte med dragkedja
lockficka
Variabel lock höjd
Locket kan tas bort för att spara vikt
Avtagbart lock kan användas som höft väska
Klafförslutningen när locket tas bort
Sidokompressionsremmar
En sida stretch ficka
En sträcka flaska ficka på sidan
Rymliga främre stretchficka
Tillgång till huvudfacket även via zip
Fästpunkter för redskap
En pol fästpunkt
Lättvikts silikoniserad tyg
förstärkt botten
Lättvikts spännen i hela
Öppning för vätskesystem
Bröstrem med rörhållare klipp
Specifikationer:
Vikt: 1390 g
Volym: 66,0 liter
Mått: 76 x 35 x 28 cm
Yttertyg: 100% Polyamid
70 D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd
Kontrast tyg: 100% Polyamid; 200 D korsstygn Ripstop.
Teknologi:
Fair Wear Foundation: Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form: grön Form är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Tergolight: Tergolight upphängningssystem
Ultralight: Den ultralätta Ikonen identifierar Vaude ryggsäckar som hör till de lättaste i sin klass som finns på marknaden idag. Deras minimal vikt möjliggörs av extremt lätta material och genom att paring ner dem till de mest nödvändiga funktioner.
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

Om du är intresserad av VAUDE Zerum 58+ Lw, upptäck då också andra friluftslivprodukter relaterade till VAUDE i Ryggsäckar och väskoravdelningen och kika in i Ryggsäckar 60 literkatalogen. Dessutom, när du handlar på Vaude Stockholm Salg, din friluftslivbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Beskrivning

Färg: Svart
Vaude - Ryggsäckar och väskor - Ryggsäckar 60 liter,Färg: Svart

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.